Ресторант-механа "Наше село" | Банкети Декември 2021 – Януари 2022
2923
page-template-default,page,page-id-2923,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Банкети Декември 2021 – Януари 2022

Скъпи приятели, заповядайте през месеците декември 2021 и януари 2022 година в Ресторант механа “Наше село“, за да отпразнувате своя фирмен или личен празник!

 

На вашето внимание предлагаме различни видове промоционални куверти (опция за вкарване на алкохол, индивидуални порции или меню на плата) според персоналните ви изисквания. В случай, че желаете да получите специална оферта за куверт за вашия празник, моля заповядайте на място в механата или ни потърсете на някой от посочените начини за връзка с нас.

 

👉 Оркестър Nice Band

👉 DJ Koko и DJ Lucho

👉 Фолклорна формация „Заря“

 

Превъзходната кухня, отличното обслужване на нашия персонал, както и традиционният интериор са едни от причините Ресторант-механа „Наше село“ да бъде сред най-предпочитаните места за фирмени банкети и бизнес вечери.

 

Ще имате възможността да се насладите на страхотни ястия, приготвени от нашите майстор-готвачи, както и да се възползвате от специалните ни промоционални отстъпки.

 

 

👉💯% Дезинфекция

👉💯% Предпазни средства на персонала

👉💯% Ваксиниран персонал

👉💯% Хигиена на залите

 

 

Не пропускайте да направите резервация за банкет през ноември и декември още сега на телефон: 0884 33 44 33 (може и по Viber)

 

Translate »

Call Now