Ресторант-механа "Наше село" | Свети Валентин (14 февруари) в Механа „Наше село“
1511
page-template-default,page,page-id-1511,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Свети Валентин (14 февруари) в Механа „Наше село“

Скъпи приятели на най-купонджийското заведение в София –  ресторант-механа “Наше село”! Заповядайте в обновения ни ресторант, за да отбележим заедно Деня на влюбените (Свети Валентин) – 14 февруари!

 

Свети Валентин се отбелязва на 14 февруари в някои страни като Деня на любовта. На тази дата двойките изразяват любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони, балони, сърчица и др.. Традиционно Деня на любовта се празнува в англоговорящите страни (Valentine’s Day) и някои страни от Южна Америка (като „Празник на любовта и приятелството“).

 

След 90-те години на 20 век добива известност и на други места (предимно в Третия свят), основно от рекламни кампании на производители на цветя и сладкарски продукти.

 

За празника ви сме приготвили много изненади, богати софри и напитки, празнична украса, подаръци, промоции и др. За вашето добро настроение ще се грижат орк. Наше село и DJ Pepino, както и Фолклорна формация „Сая“!

 

Не се колебайте, а се обадете на тел. 088 433 44 33, за да направите резервация за Свети Валентин!

 

Вижте и нашата специална оферта за празника:

 

Translate »

Call Now