Ресторант-механа "Наше село" | Сватби
679
page-template-default,page,page-id-679,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Сватби

Нуждаете се от страхотно място за организация на вашата мечтана сватба? Попаднали сте на правилното място – Ресторант-механа „Наше село“!

 

Ние можем да ви предложим стилно персонализирано меню, съобразено с вашите предпочитания, дегустация и чудесна сватбена атмосфера с ефектни аранжировки. Може да разчитате на нас при необходимост от светлинни ефекти, висококачествена озвучителна система, както и много песни и танци под звуците на любимия ви оркестър или DJ.

 

Актуалните цени на кувертите ни за сватба са от 50 лв. до 70 лв. на човек. Молим да се свържете с нас за предварително уточнение на детайлите относно избора Ви за куверт.

 

Не се колебайте да ни позвъните на телефон: 088 433 44 33 и да резервирате дата за вашата мечтана сватба! Екипът ни ще удовлетвори всяко ваше желание на приказния Ви ден 🙂

Translate »

Call Now